Tru test leseutstyr

TRUTEST VEIE- OG LESEUTSTYR
Tru Test er en av verdens største produsenter av veie-og leseutstyr for automatisk avlesning av øremerker til småfe og storfe. De er kjent for stort utvalg og høy kvalitet, vi er stolt over at vi kan levere utstyr fra dem. Det gir oss og deg som kunde, til syvende og sist det beste resultatet. Våre digitale vekter er alle utstyrt med TruTest veiebjelker og kobles da enkelt sammen med det displayet. Vår enkle kassevekt, har ikke veiebjelker, men kan utsyres med en hengende lastecelle, slik at også denne kan bruke digitale display.

TruTest EW5
Dette er det enkleste veiehodet, det har oppladbart batteri, men ingen lagringsfunksjon. Det viser vekta på dyret, og du kan selv føre det manuelt på lesestav, nettbrett eller papir.

TruTest EW7I
Displayet som er vår stor selger. Det har oppladbart batteri, har lagringsfunskjon og virker sammen med våre lesestaver. Koblet sammen med en av våre vekter, og en lesestav i hånden så slipper du å tenke på papir og notering av vekter. Når dyret kommer inn i vekten så bruker du lesestaven, nummeret blir så overført med blåtann til displayet som så lagrer vekt, øremerke, dato, klokkeslett. Hvis dyret har vært veid tidligere så får du også tilvekst i gram per dag siden sist. Alt dette med kun et tastetrykk på lesestaven.
Enkel overføring inn til datamaskin med tilhørende programvare. Ønskes overføring til Sauekontrollen, LEdsau erogså dette en enkel operasjon, gjennom TruTest sitt lisensbaserte program TTS Link.

TruTest SRS2 lesestav
Lesestaven for deg som ønsker en ukomplisert og grei lesestav for lagring av og leseing av øremerker. Den har selvsagt blåtann og kommuniserer med EW7I. Den er ca. 60cm lang slik at du slipper å så nærme dyret for å lese øremerket, leseavstand 15-20 cm fra enden. Stor batterikapasitet gjør at du står dag etter dag uten å lade. Kan brukes både for seg selv og med vekt. Du kan lage forksjellige grupper på staven, og lagre øremerkene, det kan være etter når de kommer hjem,forskjellige beiter osv. Et effektivt redskap for deg som ønsker å slippe å skrive alt med penn og papir, og heller lagre det digitalt. Enkel overføring inn til datamaskin, hvor du åpner det i Excel.

TruTest XRS2 lesestav
Vårt flaggskip av lesestaver, den har alt som SRS2 har pluss enda bedre lagringskapasitet, og en del ekstrafunskjoner. Den har display med taster slik at du skrive notater om dyrene, gi de forskjellige gruppene navn osv. Men den største forskjellen er hvis du ønsker å ta alarm og varselfiler ut fra Sauekontrollen for å ta dem inn på staven. En effektiv funksjon for deg som har satt deg inn i mulighetene Sauekontrollen gir. Sammen med TruTest sitt lisensbaserte overføringsprogram TTS Link, kan du inne på Sauekontrollen plukke ut dyr, lage deg dyregrupper som du overfører til lesestaven.

Når da dette dyret kommer så vil du få et ekstar varsel på lesestaven, og du må kvittere med et ekstra trykk for at du har sett varselet. Veldig fint ved utplukk av kåringskandidater, livlam , slaktedyr osv. Den har også mulighet for innlesing av filer fra fostertelling inn på Sauekontrollen.
Kort sagt lesestaven som har alt av funksjoner som trengs og litt til!