Klemvekt med trykkluft

Knarrhults klemvekt med trykkluft og sensor for automatisk låsing av dyrene, er blitt en favoritt blant bønder som ønsker et effektivt opplegg hvor en kan sende gjennom mange dyr og få de veid effektivt og greit på kort tid. Når dyrene kommer inn i vekta sørger sensoren for at vekta auomatisk låser seg, du skanner enkelt ørenummeret med lesestaven, vekt og nummer blir så lagret i veiehodet og du kan slippe dyret løs med hendelen og er klar for neste dyr.

Du kan selvsagt både veie, sjekke, behandle, gjøre de operasjoner som er nødvendig. Trykkluft klemvekten kommer med TruTest veiebjelker, og er klar for å koble sammen med alle våre TruTest display og lesestaver. Her finnes det også flere alternativer, fra enkle digitale display som viser vekten, til display som kobles sammen med lesestav for avlesning av øremerker og lagring av nummer og vekt.

Senere kan en da koble dette sammen med din pc og overføre data inn dit. Dermed er de trygt lagret der, og du kan videre overføre dem til Sauekontrollen eller Led-Sau. TruTest sine lesestaver kan også hente opplysninger ut fra Sauekontrollen, gjennom vårt overføringsprogram, TTS Link, slik at du kan få varsler på lesestaven når utvalgte dyr eller dyregrupper blir avlest (gjelder kun XRS og XRS2).

Dette, koblet sammen med vår drivgang og manuelle treveisdeler, så har du ett effektiv sorteringssystem med stor kapasitet.