Enkel kassevekt

Art. 19K er vår enkleset vekt, men er fortsatt et meget effektivt redskap for veiing/sortering av dyr. Den har mange muligheter, selvsagt kobler du den sammen med vår drivgang og manuelle treveisdeler, du kan også velge om du vil ha vanlig fjærvekt, eller gå for en digital løsning. Her finnes det også flere alternativer, fra enkle digitale display som viser vekten, til display som kobles sammen med lesestav for avlesning av øremerker og lagring av nummer og vekt.

Senere kan en da koble dette sammen med din pc og overføre data inn dit. Dermed er de trygt lagret der, og du kan videre overføre dem til Sauekontrollen eller Led-Sau. TruTest sine lesestaver kan også hente opplysninger ut fra Sauekontrollen, gjennom vårt overføringsprogram, TTS Link, slik at du kan få varsler på lesestaven når utvalgte dyr eller dyregrupper blir avlest (gjelder kun XRS og XRS2).

Når du står foran vekten har du enkel tilgang til å slippe dyr inn og ut og du kan inspisere dyrene. Veketen er åpen i over, noe som er viktig for å kunne inspiser dyr, men også for å enkelt medisinere dyr, ta av og på bjeller , jursjekk osv. uten fare for å skade hender.